Pure Home

Våra Medarbetare

ANNA BROBERG

anna@pureambition.se

Delägare och grundare

Anna är delägare i Pure.
Hon har lång erfarenhet av frisöryrket och varit egen företagare större delen av sin karriär. Hon är driven och ambitiös. Anna drivs av att utvecklas och ser till att det ständigt händer nya inspirerande saker på salongen.

EMILIE GUILLIER

emilie@pureambition.se

Delägare och grundare

Emilie är delägare i Pure.
Hon brinner för den tekniska delen av yrket och gillar ordning och reda. Hon är ständigt nytänkande o vill att både salongen o hon själv ska utvecklas. Emilie är Redken certifierad färgtekniker.

SOFIA NILSSON

sofia@pureambition.se

Frisör

Sofia hyr stol på Pure.
Med sitt glada, positiva och ödmjuka sätt sprider Sofia en härlig energi på salongen. Hon är väldigt lyhörd på sina kunders önskemål. Hon har ett stort intresse för mode och trender. Sofia är Redken certifierad färgtekniker.

Nazanin Loukatou

sarah@pureambition.se

Frisör

Nazanin hyr stol på Pure.
Hon är en glad, kreativ och sprallig tjej som älskar allt som har med färg att göra. Nazanin brinner för festuppsättningar och brudklädslar. Hon jobbar även med trådning (borttagning av hår i ansiktet med hjälp av tråd).

Sofia Stenholm

Frisör

Sofia har jobbat 12 år som frisör på Östermalm. Hon är mycket trendmedveten, lugn och stresstålig. Hon jobbar i ett högt tempo, men är mycket noggrann.

Emma Fjällström

Fransstylist

Hon är mycket noggrann och duktig, alltid glad och ödmjuk. Hos henne känner du som kund dig väl omhändertagen.